FI | SE | EN | IT

Kikherne­pasta

Valitsemalla Palmuston kikhernepastatuotteita ruokavalioosi, teet samalla myös kestäviä ja ekologisia valintoja. Jokainen valinta vaikuttaa!

Kikhernepasta on maukasta yksinkertaisista raaka-aineista, kikhernejauhosta ja vedestä, valmistettua pastaa. Kikhernepasta sisältää runsaasti proteiinia, kuitua ja hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja.

Palmuston kikhernetuotteet

Palmuston kikhernepastat ja nuudelit ovat hyvän makuisia ja koostumukseltaan vastaavat tuttua vehnäpastaa. Tuotteemme ovat luontaisesti vegaanisia, gluteenittomia ja GMO-vapaita. Emme käytä tuotteissamme lainkaan säilöntä- tai lisäaineita.

Palmuston kikhernepasta on helppo valmistaa! Laita kattilaan vettä, noin 1,5 litraa vettä 200 grammaa tuotetta kohden . Lisää pasta aina kiehuvaan veteen ja anna veden kiehua kunnolla. Keitinveteen saattaa syntyä vaahtoa, mikä on ihan normaalia kikhernepastaa keitettäessä. Kikherneen proteiini aiheuttaa vaahtoamisen. Keittoaika on neljä – kuusi minuuttia, suosittelemme kuutta minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Voit lisätä halutessasi tuotteeseen oliiviöljyä. Tarjoile mieleisesti kastikkeen kanssa.

Kikherne

Kikhernepasta ja -nuudelit sopivat lisukkeeksi moneen erilaiseen ruokaan aina tutusta tomaattikastikepastasta erikoisempiin ja eksoottisempiin kokeiluihin.

Kikhernepasta on hyvän makuinen ja helppo proteiniin ja kuidun lähde, joka sopii lähes kaikkiin ruokavalioihin! Palmuston kikhernepastat sekä KIK&GO ateriaratkaisut sopivat kaikille. Palmuston tuotteet antavat huippuhyviä makunautintoja niin erityis- kuin tavallisista ruokavaliota noudattaville. Urheilijoille, vegaaneille, terveellistä ruokavaliota noudattaville ja vastuullisesti ajatteleville tuotteemme ovat ehdoton vaihtoehto. Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla kuten he saadaksesi kaikki samat terveyshyödyt tuotteestamme itsellesi . Maista ja ihastu!

Tuotteemme valmistetaan Kaarinassa, Turun kupeessa. Löydät Kikhernepastamme ja -nuudelimme hyvinvarustelluista ruokakaupoista.